"We are what we repeatedly do; excellence, then, is not an act but a habit." (Aristoteles)

Testimonials

"Mechcon heeft Leeuwenroos inmiddels voor verschillende zaken ingeschakeld, steeds met bevredigend resultaat. Leeuwenroos werkt snel en adequaat, zonder zaken te compliceren."

Peter Leenheer, eigenaar Mechcon

"Our business entails frequent contacts with legal advisors. We gladly trust Leeuwenroos to handle our contract and corporate law issues relating to Dutch law. The professional yet personal approach makes for a pleasant and fruitful cooperation. Leeuwenroos has in every respect set a high standard for what we expect from our international legal advisors."

Michael Shehata, director CBC-Egypt

"Bij het opstarten van onze VOF Green Oranges hebben we Leeuwenroos ingeschakeld om een VOF-overeenkomst op te stellen. We vonden het belangrijk dat deze praktisch en op onze specifieke situatie geschreven is. Het is voor ons geen dagelijkse kost maar de eenvoudige wijze waarop de juridische termen aan ons uiteen werden gezet was plezierig. Het contact met Leeuwenroos verliep heel vlot en prettig. We zijn heel erg tevreden en blij dat we bij de start gelijk onze basis geregeld hebben. Het geeft een fijn gevoel dat we de focus nu volledig op onze business kunnen richten."

"Correct, snel en betaalbaar. Leeuwenroos werkt op de manier die wij zelf ook graag hanteren."

Jeroen Koppenaal en Robert Broeders, NU Concepts B.V.

"Voor partijen in het juridisch veld is Leeuwenroos een ideale sparring partner en ondersteunende kracht. Vakkundig, no-nonsense, betrouwbaar."

mr. V.L.T. van Roy, advocaat

"Leeuwenroos is een betrokken partij die vertrouwde input levert vanuit kritisch-rationeel perspectief."

Wil Huizinga, Huizinga B.V. Vermogensplanner en fiscaal adviseur en dienstverlener

"Het is fijn dat Leeuwenroos ook voor de kleinere problemen die wij hebben gehad (zoals met een provider en met een bezorgdienst) gewoon 100% inzet en toewijding heeft getoond om een positief resultaat te halen."

Ali Jamali, eigenaar Allurette Rotterdam

"Wij zijn zeer tevreden over Leeuwenroos juridische dienstverlening. Onze case werd snel en vakkundig opgepakt. Goede communicatie en een snelle terugkoppeling, met een positief resultaat als gevolg."

Lisa Kruidenier en Sonja Patty, Het Taartgeheim

Leeuwenroos biedt op de door u gewenste basis (vast/interim/project) juridische ondersteuning op breed terrein, bijvoorbeeld bij het beoordelen/opstellen van contracten en/of algemene voorwaarden, aansprakelijkheidszaken, schadevergoedingsclaims en ondernemingsrechtelijke kwesties.

Telefoon:
+31 (0) 6 502 67 588

E-mail:
[javascript protected email address]