"Common sense often makes good law." (William O. Douglas)

Wat doet Leeuwenroos?

Leeuwenroos levert juridische ondersteuning aan zowel grote als kleine ondernemingen en aan ondernemers. Bij problemen en uitdagingen van juridische aard waarvoor zij zich gesteld zien, kan Leeuwenroos hen bijstaan met raad (advies, onderzoek, etc.) en daad (correspondentie, aansprakelijkstelling, bijwonen van besprekingen/onderhandelingen, opstellen van schriftelijke stukken zoals overeenkomsten en algemene voorwaarden, etc.). Leeuwenroos biedt niet alleen ondersteuning in adviestrajecten maar ook in zaken waarin geprocedeerd moet worden; niet voor iedere gerechtelijke procedure is het immers noodzakelijk om een advocaat in de arm te nemen. U kunt bij Leeuwenroos bovendien terecht voor zogenaamde ‘second opinions’ en voor adviezen over de mogelijkheden in een eventueel hoger beroep. De rechtsgebieden die Leeuwenroos bestrijkt omvatten het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en procesrecht.

Partijen die zelf actief zijn in de juridische sector kunnen Leeuwenroos inschakelen als een vorm van flexibel beschikbare capaciteit. Daarbij valt onder andere te denken aan het invullen van een tijdelijke absentie van een medewerk(st)er, het leveren van extra werkkracht voor de realisatie van een bepaald project of capaciteitsvergroting gedurende een periode van grote drukte.

Kortom, Leeuwenroos kan u op vele gebieden en manieren ondersteunen, waarbij u als opdrachtgever bepaalt welke vorm de relatie met Leeuwenroos heeft (vast verband/op interimbasis/projectgerelateerd).

Leeuwenroos biedt op de door u gewenste basis (vast/interim/project) juridische ondersteuning op breed terrein, bijvoorbeeld bij het beoordelen/opstellen van contracten en/of algemene voorwaarden, aansprakelijkheidszaken, schadevergoedingsclaims en ondernemingsrechtelijke kwesties.

Telefoon:
+31 (0) 6 502 67 588

E-mail:
[javascript protected email address]